900 SS ie 2000

verkoop hier je Ducati motor (of fiets)
Forumregels
De Ducati marktplaats biedt de mogelijkheid om te verkopen. Er is niks mis mee om kritische vragen te stellen als je interesse hebt om te kopen. maar indien niet, reageer dan simpelweg niet. Dus ook geen opmerkingen over te duur, niet goed, of wat dan ook.
biedingen mogen alleen geplaatst worden met toestemming van de aanbieder.
Mocht je toch de behoefte hebben je niet aan de regel te houden, denk er dan even over na of je er een Ban voor over hebt :smile:
jac_b
Berichten: 3
Lid geworden op: 21 jul 2010 10:33

900 SS ie 2000

Ongelezen berichtdoor jac_b » 14 jul 2018 15:11

Werkelijk schitterende 900SS ie te koop. 33.000 km.

Bj. 2000, nieuw gekocht bij Motor Centrum Terneuzen. Onderhoudshistorie vanaf eerste moment transparant (Johnny Willemsen MCT tm. 2015 en Motor-ID vanaf 2016) uiteraard ter inzage.

Technisch:
Ducati Performance (Remus) uitlaten, carbon, met bijbehorende door MCT geprogrammeerde ECU (ongeveer 10 zeer betrouwbare pk's met bijbehorende Nm's extra); handgemaakte goudkleurig geanodiseerde aluminium ophangbeugels.

Monoseat (Diopa), zitje professioneel bekleed (Classicspecialist Tonny de Bruijn, Roosendaal).
Professioneel kwaliteitsspuitwerk met een ontwerp naar voorbeeld van de MHR; geraffineerde en daarom mooie tricolore uitvoering. Design en spuiter: Cees van den Bosch, Motorpaint Kruisland.

Banden, ketting, tandwielen, accu (nieuw): topconditie. Geldt voor de totale motorfiets.

Mijn 900SS gaat niet weg voor een appel en een ei, dat zul je hopelijk begrijpen. Wel voor een redelijk bedrag op basis van ‘haar’ conditie, dus alsjeblieft alleen reactie bij gemeende interesse.
Alle originele onderdelen heb ik uiteraard ook nog.

Nadere info: jac + 31 6 48 16 90 55
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.