Startprobleem - 2008 - M696 - 00000 PROG

zowel het originele model van 400 t/m S4RS, de tweede generatie van 696 - 1100 evo en de derde generatie met de 821 en 1200(S)
BigWillem696
Berichten: 3
Lid geworden op: 09 dec 2017 15:59

Startprobleem - 2008 - M696 - 00000 PROG

Ongelezen berichtdoor BigWillem696 » 09 dec 2017 16:11

Hallo Ducatisten,

Ik heb sinds kort een M696

Als ik hem warm heb gereden en daarna wil starten na een
Korte stop dan hoor ik alleen een klik en verschijnt in de display
de melding: PROG 00000. Deze melding knippert. Hierna kan ik na een paar minuten wel starten.

Ik heb geen idee wat de oorzaak kan zijn. Hebben jullie hier weleens mee te maken gehad?

Ik zat te denken aan de accu of de dynamo of startrelais?

De code die verschijnt is gelijk aan die als je de sleutel
opnieuw wilt configureren. Koud start ze altijd wel.

Ik hoop dat een van jullie me een beetje op weg kan helpen.

Gr.

Willem

Gebruikersavatar
TinTin
donateur
donateur
Berichten: 6276
Lid geworden op: 08 okt 2008 22:02

Re: Startprobleem - 2008 - M696 - 00000 PROG

Ongelezen berichtdoor TinTin » 09 dec 2017 22:04

klinkt toch als een fout geprogrammeerde sleutel of een gare detectie bij het contactslot. Is je fiets een ex schadegeval?
"Innamorato di vecchi motocicli Italiani"

BigWillem696
Berichten: 3
Lid geworden op: 09 dec 2017 15:59

Re: Startprobleem - 2008 - M696 - 00000 PROG

Ongelezen berichtdoor BigWillem696 » 10 dec 2017 08:06

Nee hoor geen schadegeval.

Gebruikersavatar
TinTin
donateur
donateur
Berichten: 6276
Lid geworden op: 08 okt 2008 22:02

Re: Startprobleem - 2008 - M696 - 00000 PROG

Ongelezen berichtdoor TinTin » 11 dec 2017 08:30

is het detectieringetje onder je contactslot misschien gaar.
"Innamorato di vecchi motocicli Italiani"