Pagina 1 van 1

Knallend het jaar uit

Geplaatst: 04 dec 2017 00:25
door Droomduc
Zoals ieder jaar gaan we hier weer het traditionele Carbidschieten voor het goede doel organiseren.
Dit jaar schieten we voor de stichting Twentse Wensambulance.
De stichting is als non-profit organisatie opgericht met als doel mensen met een langdurige chronische ziekte en/of mensen in hun (pre)terminale levensfase profesioneel en comfortabel liggend vervoer aan te bieden ten aanzien van een bepaalde wens of behoefte. Dit kan bv een afscheid nemen zijn van het werk en collega's, een laatste voetbal wedstrijd of motorrace bezoeken oid.
De (profesionele) vrijwilligers zetten zich geheel belangeloos in om voor deze mensen iets extra te doen. Binnen het regulaire ambulancevervoer is daar vaak door tijdgebrek niet de mogelijkheid toe.
En tot overmaat van ramp is de stichting deze week ook nog getroffen door een alles verwoestende grote brand die hun gebouw, een ambulance, materialen, promotiemateriaal ed, in de as heeft gelegd.

Wij zelf van het Carbidteam zorgen voor een groot carbidkanon (maakt meer lawaai dan 100 Ducati's met open uitlaten), een tent, warm en koud eten en drinken, alles opgeluisterd met vuurkorven en midwinterhoornblazer.
Het eten en drinken is allemaal gratis en in de hoek van de tent staat een bus waar u een geheel vrijwillige bijdrage kunt stoppen voor de Twentse Wensambulance.

We hopen zoveel mogelijk mensen te mogen begroeten!!!

De aanvang van dit alles is op Oudjaarsdag, aanvang 11.00 uur in een weiland in Geesteren Ov.
Info 06 22412538

Re: Knallend het jaar uit

Geplaatst: 04 dec 2017 10:03
door Ducatinus
Ben er vorig jaar geweest. Fantastisch georganiseerd Hennie!

Ik was in eerste instantie beetje verbaasd om waarschuwingsborden te zien die vermeldden dat als de sirene (!) afging men de oren moest beschermen,....... :help: :help: :shock: :shock:
Maar dat was absoluut niet overdreven! Kolere, ben als Tukker wel wat carbid gewend maar dit slaat alles!
Wat een dreunen. Maar ja, ik had ook nog nooit gezien dat er ipv een flinke klomp carbid, een hele kist met carbid in de dikke loop werd geschoven en werd aangeblazen met een bladblazer. :shock: :rofl:
Mooi dat jullie dit ook doen voor het goede doel.
Als het kan kom ik dit jaar weer langs Hennie!