TSB Sportmotor-markt en schaalmodellen-beurs op 14-09-13

Evenementen, toertochten, bijeenkomsten georganiseerd door forumleden, Clubs, bedrijven, etc. (dit valt NIET onder de verantwoordelijkheid van Ducatifora en gerelateerde sites!)
George57
Berichten: 1
Lid geworden op: 07 jan 2013 17:42

TSB Sportmotor-markt en schaalmodellen-beurs op 14-09-13

Ongelezen berichtdoor George57 » 13 jul 2013 13:28

Op zaterdag 14 september 2013 zal de eerste TSB Sportmotor-markt en schaalmodellen-beurs worden gehouden, bij toeristisch recreatiecentrum De Witte Wieven aan de Zwiepseweg 157 te Lochem (Achterhoek).

De sportmotor-markt vindt plaats op het grotendeels verharde buitenterrein en bestaat uit marktkramen (met dakdoek, achterdoek en luifel) waarin onderdelen, kleding, helmen, gereedschappen en dergelijke worden aangeboden. Ook is er een inbrengstand voor particuliere verkopers aanwezig.

De schaalmodellen-beurs vindt plaats in een zaal van het centrum, met onder andere grote stands van WheelsOnScale en Adam's World waarin uiteraard veel moois te zien zal zijn (ook speciale modellen welke door raceteams besteld kunnen worden om als relatiegeschenk aan sponsoren te geven).

Toeristisch centrum De Witte Wieven staat bekend om haar gastvrijheid, overdekte terras en menukaart met allerlei belegde pannenkoeken, soepen, uitsmijters en broodjes; zelfs stevige trek valt dus snel te verhelpen !

De entree bedraagt 5 euro, jeugd t/m 15 jaar gratis toegang. Informatie voor en aanmelden door standhouders via emailadres info@thesuperbikebarn.eu of telefoonnummer 06-41704232. Presentatie van raceteams voor sponsorwerving is uiteraard geheel gratis, reserveer uw parkeerruimte en breng uw sponsorbrochures mee !