6-11-2011 Car-caferace /WWW Rally

Evenementen, toertochten, bijeenkomsten georganiseerd door forumleden, Clubs, bedrijven, etc. (dit valt NIET onder de verantwoordelijkheid van Ducatifora en gerelateerde sites!)
Gebruikersavatar
stellabianca
Berichten: 121
Lid geworden op: 24 mar 2007 11:46
Locatie: Hoekse Waard
Contacteer:

6-11-2011 Car-caferace /WWW Rally

Ongelezen berichtdoor stellabianca » 04 nov 2011 06:30

Als er nog onder jullie zijn met een leuk italiaans vierwielertje dan ben je welkom. Volgend jaar pakken we ook de tweewielers mee die caferacer genoemd mogen worden.
gr Ernnst P. :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:


Beste leden en genodigde deelnemers,
Op zondag 6 november 2011 wordt de
Derde WWW VARLN AutonetCarbooks Rally 2011
verreden.
Hiervoor nodigen wij u van harte uit. U wordt verwacht vanaf 9.00 uur, uiterlijk 9.45 uur op de parkeerplaats van café Platte Reedijk, Reedijk 21, Heinenoord (A29 afslag Oud Beijerland) richting ’s-Gravendeel > Klaaswaal.
Kenmerken van de rally
De rally heeft de kenmerken van the car-caferace©. De rally wordt in twee manches verreden volgens pacenotes.
Startplaats: Cafe Platte Reedijk, Reedijk 21, Heinenoord,
Pitstop: 105Workshop Etten Leur,
Cruise Section
Tussenstop: Autonet Carbooks Wernhout,
Pitstop: RobaRacing Steenbergen en
Finishplaats: “Cafe” De Wagenmakerij, Bommelskoussedijk 14, Klaaswaal.
De rally is opgebouwd uit sprints van dorpskern naar dorpskern (in de Hoekse Waard en Westbrabant).
In de 2011 versie zijn wederom twee korte klassementsproeven ingebouwd. Deze hebben het karakter van een timetrial.
Er wordt gestart vanaf een door de organisatie gemarkeerd startpunt met een minimale tijdsinterval en registratie van kilometerstand. Het eindpunt van de manches wordt eveneens gemarkeerd. Berekend over alle deelnemers wordt de gemiddeld afgelegde afstand bepaald. Dit is de norm voor het toekennen van km-strafpunten. In de volgens de pacenotes voorgeschreven dorpskernen kunnen (on)zichtbare controleposten zijn ingericht. Het missen van een controlepost in een voorgeschreven dorpskern kan eveneens leiden tot strafpunten.
Na de tussenstop van ca 1 uur bij Autonet Carbooks Wernhout wordt de procedure van de eerste manche voor de tweede manche herhaald.
Het startmoment van de tweede manche is het sluitingstijdstip van de eerste manche. De tweede manche sluit op een door de organisatie te bepalen tijdstip, dit is niet eerder dan 120 minuten na de start van de laatste deelnemer voor de tweede manche.
De deelnemer met het laagste aantal strafpunten is overall winnaar van de rally. Voor een van de special stages wordt eveneens een classificering opgesteld. Ook dit leidt tot een winnaar.
De pacenotes met dorpskernen worden verstrekt direct bij de start van elke manche aan de bestuurder.
De totale lengte van de twee manches is totaal ca 150 km., gemeten volgens een voor hand liggende route.
Er zijn geen beperkingen voorgeschreven in het gebruik van routekaarten of GPS-routesystemen. Het is wel raadzaam minimaal een wegenkaart voorhanden te hebben.
Schema
9.45 uur Briefing
10.00 uur MANCHE 1. Volgens pacenotes (wordt bij start uitgereikt)
11.00 - 11.45 Pitstop 1
11.45 Pacecar/cruise section
12.30-13.30 uur Tussenstop /Parc fermé
13.30 uur MANCHE 2, cf pacenotes (wordt bij start manche 2 uitgereikt)
14.30 - 15.15 Pitstop 2
15.30 – 16.30 uur Einde WWW VARLN Autonet Carbooks Rally 2011. Jurering, prijsuitreiking
Catering
Alle kosten van koffie, lunch ed zijn voor eigen rekening van de deelnemer.
De rally start bij café Platte Reedijk, Heinenoord. Hier is de mogelijkheid voor een kopje koffie oid. Let op, start 10.00 uur.
Tijdens de tussenstop is de mogelijkheid voor een simpele lunch. Op loopafstand Autonet Carbooks is horeca aanwezig . Geopend in elk geval:

Eetcafe De Champetter, Wernhoutseweg 124 (minder dan 5 minuten lopen vanaf Parc Ferme)
Wij adviseren u desgewenst bij een van deze zaken de lunch te gebruiken. Afhankelijk van uw aankomstmoment in Wernhout kan er beperkte tijd beschikbaar zijn. Manche 2 start om 13.30 uur.
De afsluiting vindt plaats bij “Cafe” De Wagenmakerij, Bommelskoussedijk 14 Klaaswaal, 0186 652585. Voor de herkenbaarheid, tijdens de special stages passeert u dit punt.

Overige zaken

Hoewel dit niet het uitgangspunt is, kan de rally voor de helft ( een manche) verreden worden. Dit is om het even welke . Alleen indien beide manches worden verreden classificeert u zich voor de uitslag. De einduitslag wordt ook enkel opgemaakt aan de hand van gegevens van deelnemers die beide manches hebben verreden.
Dit aspect van buiten mededinging deelnemen kan interessant zijn indien u niet de hele dag kunt vrijmaken of op 6 november en rond het middaguur Autonet Carbooks wilt bezoeken of de pit- en/of tussenstop wilt meemaken.

De normale verkeersregels zijn van toepassing. De organisatie of individuele leden van de organisatie achten zich niet aansprakelijk voor schade in welke vorm dan ook ontstaan door of tijdens deelname aan de rally. Deelname is vrijwillig en kosteloos.
Er is geen assistentie georganiseerd voor uitval, pech en dergelijke. Elke deelnemer wordt geacht selfsupporting te zijn. Op de routekaarten wordt een telefoonnummer verstrekt voor bereikbaarheid van een lid van de organisatie tijdens de rally.
Deze brief geldt tevens als reglement, aanvullende of afwijkende regels kunnen voorafgaande aan de rally worden verstrekt. Voor zover mogelijk worden deze vooraf gecommuniceerd via VARLN forum en andere links.

Autonet Carbooks
Omdat u natuurlijk ook wilt profiteren van de gelegenheid om ''een" van de best gesorteerde boekwinkel op auto gebied te bezoeken en eens lekker rond te kijken moet u zuinig zijn met de tijd. U kunt zich voorbereiden op het bezoek aan de boekhandel door de website http://www.autonetcarbooks.com te bezoeken. Eventuele bestellingen kunnen worden klaargelegd. Specifieke zoekvragen kunt u van tevoren voorleggen voor een efficiënte beantwoording tijdens de tussenstop.
Via het VARLN forum http://varln.nl/forum/ zijn specifieke vragen te stellen
Coda:
La Dolce Vita, Lets make your sunny Sunday bright
Drive as a gentleman-racer, piu bella signora
Good company, bella macchina
Ciao e good bye, Stella Bianca

Gebruikersavatar
Rockcity
Berichten: 318
Lid geworden op: 11 feb 2011 20:55
Locatie: Eindhoven

Re: 6-11-2011 Car-caferace /WWW Rally

Ongelezen berichtdoor Rockcity » 04 nov 2011 22:05

Hee E-P!
Ben je die top rit hier ook al aan het promoten?? ;-)
Ik kan er zoals je weet helaas niet bij zijn.
Aan alle anderen, als je een Italiaanse auto hebt en zondag nog geen afspraken, rij dan naar Heinenoord en doe mee met die super leuke rit!!!
Monster 1200 R

Gebruikersavatar
stellabianca
Berichten: 121
Lid geworden op: 24 mar 2007 11:46
Locatie: Hoekse Waard
Contacteer:

Re: 6-11-2011 Car-caferace /WWW Rally

Ongelezen berichtdoor stellabianca » 04 nov 2011 22:16

Wordt volgend jaar een big event...ik maak er iets unieks van....THE coffeerun :sunglasses: